De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Schoonmaakset Klok en Point-Vergule voor Winnen op Woensdag - RonReizen

Winnen op Woensdag: schoonmaakset van Klok en Point-Virgule

Wil jij ook schoon en fris het voor jaar in? Met Klok en Point-Virgule maak je je huis ecologisch verantwoord schoon. En laat Klok nou ook nog eens vriendelijk zijn voor je huid! In deze Winnen op Woensdag geven we een schoonmaakset van Klok en Point-Virgule ter waarde van 55 euro weg. Doe je mee? Dat kan tot en met dinsdag 16 maart.

Dit kun je winnen

Je maakt kans op een uitgebreide schoonmaakset met Klok- en Point-Virgule-producten. De set bestaat uit Klok Waspoeder Wit en Kleur, Klok Vloeibaar Wasmiddel, Klok Vaatwastabletten, Klok Afwasmiddel, Klok WC Reiniger en Klok Allesreiniger. Aangevuld met een schoonmaakset van Point-Virgule: een plumeau met veren en handvat van bamboe, set van twee microvezeldoeken (groen en wit), set van twee sponzen van bamboevezelf (ook groen en wit) en een wisser met handvat van bamboe en gerecycled kunststof.


Meer informatie over de producten vind je op de website van Klok en Point-Virgule.

Huidvriendelijk schoonmaken

Aan de producten van het Nederlandse merk Klok zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-proudcten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had het merk het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam het als eerste met een compact waspoeder.

Winnen op Woensdag: voorjaarsschoonnaam - RonReizen

    Dit moet je doen

    Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebook-pagina en geef in de comments een handige schoonmaaktip voor de grote voorjaarsschoonmaak. Zo maak je kans op de uitgebreide schoonmaakset én doe je ook nog wat handige tips van anderen op.