Winnen op Woensdag - Reizen voor Wereldverbeteraars - RonReizen

Winnen op Woensdag: Reizen voor wereldverbeteraars

Ben jij net zo dol op reizen als wij? Wil je dat ook wat duurzamer aanpakken? Daar zijn online en op ronreizen.nl talloze tips voor te vinden. Of probeer in deze Winnen op Woensdag het boek Reizen voor wereldverbeteraars te winnen, geschreven door de voormalig CEO van Lonely Planet.

Wereldverbeteraar

Voor Daniel Houghton, voormalig CEO van Lonely Planet, werd reizen een levensveranderende leerschool. Hij ontdekte dat reizen vanuit een ander perspectief bekeken kan worden en dat vliegschaamte nergens voor nodig is. Reizen is namelijk een manier om de wereld te verbeteren...

Duurzaam op reis

In Reizen voor wereldverbeteraars laat Houghton zien hoe een vakantie met respect voor de aarde en voor andere culturen positieve effecten heeft. In dit boek staan zowel zijn eigen inzichten als inspirerende interviews met bevlogen reizigers als Laura Dekker en Richard Branson. Het is een pleidooi om duurzaam en bewust op reis te gaan, waarvan je mag genieten. Of als reizen even niet kan, kun je lekker wedromen in de verhalen van anderen.

Daniel Houghton

Houghton werd op zijn 24ste CEO van Lonely Planet. Binnen vijf jaar wist hij dit bedrijf om te toveren vna een traditionele uitgeverij tot een multimediaplatform met een miljoenenbereik. Door Forbes werd Houghon in 2017 verkozen tot een van de dertig invloedrijkste mensen onder de dertig.

Dit moet je doen om te winnen

Wil je kans maken op dit boek? Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina en laat in de comments weten wat jouw tip - hoe klein ook, alle beetjes helpen en wie weet hebben we iets aan elkaar! - is voor duurzaam reizen. Meedoen kan tot en met dinsdag 25 augustus 2020.