De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op Woensdag boek Niet-alledaagse bestemmingen

Winnen op Woensdag: reisboek Niet-alledaagse bestemmingen

Ben je snel nieuwsgierig en ontdek je graag plekjes waar nog weinig over bekend is? Aarzel dan niet om mee te doen met de nieuwe Winnen op Woensdag, want deze week maak je kans op het prachtige reisboek Niet-alledaagse bestemmingen. Het gaat over 30 minder bekende landen en regio’s over de hele wereld.

Het boek 

Er staan in het boek, samengesteld en geschreven door Marlou Jacobs en Godfried van Loo, 30 reisbestemmingen waar je maar weinig over hoort. En dat terwijl hun eeuwenoude culturen, veelzijdige natuur en intrigerende geschiedenis je juist met gemak zullen overtuigen om deze plekken te bezoeken. Verwacht mooie verhalen over Ethopië, Pakistan, Guyana, Mali en Oezbekistan. En dus nog veel meer!

Samenwerking met reisdeskundigen

Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met meer dan 20 Nederlandse en Belgische reisdeskundigen. Elke reisbestemming wordt beschreven door een specialist die het land, het volk en de tradities door en door kent - aangevuld met prachtige foto’s, kaarten, persoonlijke tips en extra achtergrondinformatie. Naast de 30 bestemmingen lees je in extra hoofdstukken meer over religie, geologie, handelsroutes en ontdekkingsreizigers die onze wereld letterlijk in kaart hebben gebracht.

Wat moet je doen?

Like onze Facebookpagina. Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht en vertel in de comments met wie jij graag op ontdekkingsreis wilt gaan. Meedoen kan tot en met dinsdag 25 februari.