De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Winnen op woensdag bij RonReizen Basil Miles Daypack

Winnen op woensdag: Basil Miles Daypack

In deze Winnen op Woensdag maak je kans op de Basil Miles Daypack. Ideaal om een dagje vakantie in eigen land te vieren. Spring maar op die fiets en peddel rond. En zet de fiets gerust ook even weg om verder te wandelen, want deze sportieve fietstas voor dames en heren is ook te gebruiken als schouder- en rugtas. Doe mee en maak kans op deze mooie prijs.

Stijlvol en functioneel

Ben je een fietsliefhebber of pak jij dagelijks de fiets (of e-bike) voor een ritje? Dan is de Basil Miles Daypack zeker iets voor jou. De Basil Miles Daypack is een veelzijdige zwarte fietstas voor zowel dames- als herenfietsen. De tas is niet alleen stijlvol, maar vooral ook functioneel vanwege de verschillende draagmogelijkheden. Zo kun je hem ook als schoudertas en rugtas gebruiken.

Handig!

Met een inhoud van 17 liter kun je er heel wat spullen in kwijt, zoals je telefoon, laptop of lunchpakket. Deze sportieve tas is gemaakt van polyester en is waterdicht. Hij is voorzien van een stevige binnenvoering, zodat je er ook wat zwaardere spullen in kunt vervoeren. Je sluit de enkele fietstas gemakkelijk af door middel van een roltopsluiting. Reflecterende details zorgen ervoor dat je fiets altijd goed zichtbaar is voor andere verkeersdeelnemers.

Multifuncioneel

Je bevestigt de tas aan je bagagedrager met behulp van een Hook On-systeem. Verder kun je de tas ook dragen aan een handgreep, over je schouder dankzij de schouderriem of je maakt gebruik van de twee handige rugzakbanden en draagt de tas op je rug. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Eigenschappen

  1. De Basil Miles Daypack beschikt over maar liefst 4 verschillende draagmogelijkheden en is daarmee een veelzijdige fietstas.
  2. Ledverlichting bevestig je probleemloos aan het lusje van de tas.
  3. De vele reflecterende details maken je ook in het donker goed zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers.
  4. De tas is waterdicht en daarom ook te gebruiken onder regenachtige weersomstandigheden.
  5. Perfect voor een E-bike.

Wat moet je doen?

Ga naar het Winnen op Woensdag-bericht op onze Facebookpagina en laat in de comments weten waar in Nederland jij de mooiste fietstocht hebt gemaakt. Meedoen kan tot en met dinsdag 26 januari 2021.