De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Win 2 gratis kaartjes voor de Vakantiebeurs

NederlandWin 2 gratis kaartjes voor de Vakantiebeurs

Van 16 tot 19 januari kun je je op de Vakantiebeurs weer verlekkeren aan de mooiste reizen, bestemmingen en vakanties. Wil jij je ook laten inspireren voor je volgende vakantie of gewoon lekker een dagje over de beurs flaneren? Je maakt nu kans op 2 gratis kaartjes voor de jubileumeditie van de Vakantiebeurs. Ervaar het ultieme vakantiegevoel; er is meer dan genoeg te zien, doen, beleven en proeven.

We mogen namens de Vakantiebeurs 5 keer 2 gratis kaartjes weggeven, ter waarde van €15 per stuk. Volg onze Facebook-pagina, en schrijf in de comments bij het bericht wat jouw droombestemming is. We verloten de kaartjes onder al onze Facebookvolgers, dus zorg ervoor dat je ons volgt! Mooi meegenomen: dan mis je voortaan geen winactie meer!

De Vakantiebeurs is jarig

De Vakantiebeurs viert feest! En RonReizen is daarbij. Deze 50e editie krijgt een gouden randje. Laat je verrassen door het nóg grotere aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen. Swing mee met de indrukwekkende optredens van grote artiesten & doe mee aan allerlei avontuurlijke activiteiten. De locals laten je ook graag proeven van de allerlekkerste hapjes en drankjes vanuit de hele wereld. Laat je van 16 tot en met 19 januari door de specialisten inspireren over jouw volgende vakantiebestemming en ervaar hét ultieme vakantiegevoel. Een flink aangevulde bucketlist gegarandeerd!

Bezoek RonReizen op de Vakantiebeurs

Ook op deze jubileumeditie is RonReizen weer van de partij. Bezoek onze stand 07.A044 en maak kennis met de mensen achter de verhalen. Vorig jaar won Daniëlle een geheel verzorgde safarivakantie naar Zuid-Afrika en mocht Erwin een weekend uitwaaien op Terschelling, met alles erop en eraan. Ook dit jaar geven we op de Vakantiebeurs weer mooie prijzen weg. Nóg een reden om tussen 16 en 19 januari naar Utrecht af te reizen.

  Vakantiebeurs: activiteiten & entertainment

  Een dagje Vakantiebeurs is bijna niet genoeg, er is zoveel te doen! Kids kunnen hun favoriete mascotte ontmoeten, doe mee met de Travel Pubquiz & er zijn verschillende levensechte VR-experiences. Maak ook de leukste selfies in de verschillende photobooths, ga voor een ritje in het mini reuzenrad of ga suppen in hal 10. In de speciale Festivaltent zijn optredens van Nederlandse artiesten waarmee we onze vijftigste verjaardagsfeest vieren!

  Themaroutes en inspiratie

  Deze extra bijzondere vijftigste editie van de Vakantiebeurs biedt ook weer leuke routes om te volgen. Kids hoeven zich niet te vervelen want er zijn talloze actieve, spannende of leerzame activiteiten te vinden op o.a. de kidsroute. Voor de sportievelingen is er de speciaal uitgezette fiets- en wandelroute. Voor specifieke vragen over jouw vakantiebestemming kun je terecht op bijvoorbeeld het Ontdekplein Verre Reizen.

   Theater

   Verspreid over de beursvloer bevinden zich verschillende theaters, waar de hele dag door inspirerende presentaties, demonstraties en leuke workshops plaatsvinden. Ga bijvoorbeeld naar het Experience Theater in hal 11 voor een indrukwekkende theaterhondenshow, cameraworkshop of een spectaculaire film. Houd de website goed in de gaten voor het exacte programma en laat je verrassen!

   Meer over