De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
RonReizen op RTL4 opening

RonReizen nu ook op tv!

Hier bij RonReizen.nl blijven we ons voortdurend ontwikkelen. Ondanks het lastige jaar was het tijd om weer een nieuwe stap te zetten in onze multimediale strategie. Op zondag 18 april om 16.30 uur is de eerste uitzending van RonReizen bij RTL 4 te zien, een logische aanvulling op ons platform waar de 40-plusser reisinspiratie opdoet en praktische tips krijgt.

Onze eigen naamgever en reisexpert Ron Peereboom Voller en presentator Bert Kuizenga delen in een zesdelige serie hun ervaringen op bijzondere bestemmingen in binnen- en buitenland. Ze gaan naar onder meer Wallonië, Portugal, Duitsland, Brazilië, Oostenrijk, Canada, Turkije, Scandinavië en bezoeken leuke bestemmingen in eigen land.

Lekkere reistips

We geven uiteraard weer veel tips. Ron gaat niet naar Wallonië, hij gaat wandelen in Wallonië. Bert gaat niet naar Portugal, hij gaat wijn proeven in Portugal. Een citytrip naar Innsbruck spitst Bert toe op cultuur en in Cappadocië laat hij zien waarom je de ballonvaart écht niet moet overslaan. Duitsland is groot en veelzijdig, dus Ron en Bert beperken zich tot de Oranjeroute. Zo geven ze zoveel mogelijk inspiratie én tips voor de volgende vakantie van de kijkers.

Nederland RonReizen op RTL4 Bert

  Waarom een tv-programma?

  Omdat naast de online verhalen voor reislustige veertigers, vijftigers en vitale senioren en een papieren magazine het reisprogramma de perfecte aanvulling is om beeldende tips te geven. Naamgever Ron Peereboom Voller: “Ik hoor het steeds vaker. Leuk hoor, al die reizende vloggers en bloggers voor jongeren, maar waarom bedienen we gezinnen, veertigers, vijftigers en vitale senioren niet? Het is er niet! In de digitale reiswereld zag ik maar nauwelijks blogs en vlogs die mij aanspraken. Als je ouder wordt, zoek je naar andere informatie dan die ik van de toch veelal jonge mensen die de wereld overtrokken, aangeboden kreeg.”

  Nederland RTL4 RonReizen

   Verhalen vertellen

   Acteur en presentator Bert Kuizenga: “Ron is de reisexepert, hij heeft voor de Reiskrant van De Telegraaf een groot deel van zijn leven professioneel gereisd. Hij kent de reiswereld als zijn broekzak en geeft tips & tricks. Ik ben een verhalenverteller, nog altijd reislustig en zelf 40-up. Hoewel niet meer piepjong, ben ik nog altijd een avontuurlijke reiziger. Ik wil van alles ontdekken. Het leuke aan op reis gaan, is – ongeacht je leeftijd – herinneringen maken. Als ik ’s nachts eens niet kan slapen, mijmer ik vaak weg naar die mooie plekjes. In gedachten zit ik weer op dat terras met magnifiek uitzicht, liefst lekker in de zon, terwijl ik pittige specerijen ruik en uitkijk naar de lokale verrassing die ik krijg voorgeschoteld.”

   Nederland RTL4 RonReizen Ron
    Nederland RTL4 RonReizen Bert

     Info

     • Vanaf 18 april zes afleveringen op RTL4, zondagmiddag half vijf. Herhaling de zaterdag erop. In de eerste uitzending reizen we onder andere naar: België, Portugal, Oostenrijk en bezoeken we het prachtige Naarden Vesting. 
     Meer over