De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al is reizen op dit moment niet mogelijk, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op voor de toekomst!
Reisapp: met Packpoint is inpakken appeltje-eitje

Reisapp: met Packpoint is inpakken appeltje-eitje

Smartphones kunnen je reis een stuk eenvoudiger, leuker en rijker maken. Daarom tippen we af en toe zo’n fijne reisapp. Gewoon omdat het kan. Packpoint zorgt ervoor dat je met een gerust hart op vakantie kunt. Iets vergeten mee te nemen is onmogelijk. Tandenborstel? Check!

Packpoint is makkelijk in gebruik. Voer simpelweg je reis in, geef aan of je een man of een vrouw bent en waar je wanneer en voor hoe lang naartoe gaat. De app is ook benieuwd of je nog speciale activiteiten op de planning hebt staan. Tadááá: de app presenteert een kant en klare inpaklijst. en hij houdt nog rekening met de weersomstandigheden ook! Je kunt de inpaklijst nog persoonlijker maken door zelf dingen toe te voegen.

Handige app voor vrouwen…

Nooit meer overgewicht! Van je bagage dan. Want de app rekent precies uit hoeveel je van elk kledingitem moet meenemen. Het enige wat jij nog moet doen, is leuke setjes bij elkaar zoeken. Nou vooruit, een paar reserve-kledingstukken kan nooit kwaad. En gooi voor de zekerheid toch maar dat extra paar schoenen in je koffer. Want weet je: deze app is vooral fijn om niets te vergeten. Wie denkt die app wel niet dat hij is dat hij kan vertellen hoeveel we mogen meenemen?