Peru WTA awards RonReizen.nl

PeruPeru overladen met travel awards

Peru heeft drie belangrijke onderscheidingen gewonnen tijdens de wereldwijde editie van de World Travel Awards (WTA) 2021. De awards zijn een belangrijke erkenning voor het Zuid-Amerikaanse land dat hard werkt aan de verbetering van de kwaliteit van het toerisme en de positionering als dé droombestemming om te bezoeken.

De WTA Awards dienen om uitmuntendheid in alle sectoren van de wereldwijde reis- en toerisme-industrie te onderscheiden en te vieren. De onderscheidingen zoals deze World Travel Awards bevestigen dat Peru bezig is zijn positie als ideale toeristische bestemming voor reizigers te versterken.

Peru WTA awards RonReizen.nl Rainbow Mountain
  • De beroemde en prachtige Montana de Siete Colores of Rainbow Mountain in Vinicunca.

Drie topawards! 

Om welke awards gaat het: 

Peru kreeg de award Grootste toeristische attractie van de wereld 2021: MachupicchuVerder werd het land verkozen tot Beste culinaire bestemming van de wereld 2021 en Beste culturele bestemming van de wereld 2021

Peru WTA awards RonReizen.nl Machupicchu
  • De beroemde ruïnestad van de Inca's Machupicchu.

Ook Zuid-Amerikaanse awards

Deze wereldwijde awards volgen op de al eerder uitgereikte Zuid-Amerikaanse WTA's, waarbij Peru ook al werd verkozen tot beste leider op het gebied van culinaire bestemmingen in Zuid-Amerika en de beste culturele bestemming. Ook hier werd Machupicchu uitgeroepen tot belangrijkste toeristische attractie in Zuid-Amerika en PROMPERU als het belangrijkste toerismebureau in Zuid-Amerika.

Peru WTA awards RonReizen.nl eten
  • Ook culinair staat het land er goed op!

Nog meer awards

En nog is de koek niet op, want bij de World Cruises Awards 2021 werd Peru erkend als de beste riviercruisebestemming ter wereld en de beste riviercruisebestemming in Latijns-Amerika.

Tot slot werd de website Peru.travel op de World Travel Tech Awards 2021 bekroond als de beste website van een toeristische autoriteit ter wereld. 

Kortom: zodra we weer een beetje vrij kunnen reizen staat Peru bovenaan mijn bucketlist! 

Peru WTA awards RonReizen.nl Peruaanse vrouwen
  • Peru, bovenaan mijn bucketlist.

Info

Meer over