Gewonnen: met een HAL-cruise naar Noorwegen

NoorwegenGewonnen: met een HAL-cruise naar Noorwegen

Twee jaar nadat Hans en Marjon een cruise naar Noorwegen wonnen met de Holland America Line – jammer genoeg steeds uitgesteld door corona – was het eindelijk zover. Ze konden aan boord van de Rotterdam! Hier een verslag van hun belevenissen.

“Het was een hele beleving voor ons. We hebben ontzettend genoten. Wat een prachtig schip, zo groot en luxe. Onze veranda stateroom was erg mooi gelegen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het heeft ons aan niets ontbroken."

Sprookjesachtig

"Noorwegen is prachtig. De eerste plaats waar we aanlegden, Måløy, vonden we minder mooi, maar daar hebben we ook de hele dag regen gehad. Geiranger, daarentegen, was sprookjesachtig mooi. Dat was nog eens fijn wakker worden! Ook Ålesund is een mooie stad, dat hebben we op eigen gelegenheid verkend. De laatste stop was Eidfjord. Hier hadden we warm zonnig weer. ’s Morgens hebben we een flinke wandeling gemaakt en ’s middags gingen we mee met de excursie naar de Vøringsfossen-watervallen."

    Genoten

    "Ook op de zeedagen hebben we ons prima vermaakt op het schip, er was genoeg te doen. Vooral de muziek en dans vonden wij erg mooi. De week is snel voorbijgegaan, dus we hebben echt genoten! Alles was perfect geregeld. Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor deze geweldige prijs.”

    Info

    • Ook zo'n geweldige cruise beleven met de Holland America Line? hier vind je alle informatie. 
    Meer over