De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
Dit zijn de winnaars van de reis naar Groen Spanje

Dit zijn de winnaars van de reis naar Groen Spanje

In onze prijsrubriek Winnen op Woensdag kon je twee weken op rij kans maken op een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Spanje. De quizzen werden massaal ingevuld en uit alle inzendingen zijn deze twee winnaars gekozen.

Groen Spanje

Groen Spanje, zo presenteren zich de Noord-Spaanse autonome regio’s Asturië, Baskenland, Cantabrië en Galicië. Hier vind je prachtige natuurparken, ongerepte stranden, pittoreske dorpen en steden en heerlijke gastronomie.

Dit zijn de prijzen

Reis naar Santiago: 2 vliegtickets van Vueling, 3 nachten hotel met ontbijt en huurauto, aangeboden door Groen Spanje.

Reis naar Bilbao: 2 vliegtickets van Vueling, 3 nachten hotel met ontbijt + huurauto, aangeboden door Groen Spanje.

Cudillero, Asturië

  Santiago: Asturië en Galicië

  Asturië is een prinsdom gelegen tussen het Cantabrisch Gebergte en de Cantabrische Zee en tussen de regio's Galicië en Cantabrië. Deze kenmerkt zich door behalve de prachtige natuurlandschappen, ook door de oude vissersdorpjes, kleine cafés en heerlijke gastronomie. In het uiterste noordwesten van het Iberisch Schiereiland ligt Galicië. Een prachtig natuurrijk gebied aan de Atlantische Oceaan dat je als toerist nog compleet voor jezelf hebt.

  Baskenland

   Bilbao: Baskenland en Cantabrië

   Baskenland ligt aan de Atlantische Oceaan in het noorden van Spanje, ten westen van de Pyreneeën en de grens met Frankrijk. Een prachtige, ruige natuurlijke omgeving met een oppervlakte half zo groot als ons land. En trotse inwoners die je van harte welkom heten. Cantabrië is een zeer groene regio met gebergten waarbij een punt bijzonder is, omdat drie rivieren hier gevoed worden: de Duero, de Nansa en de Ebro, die in drie verschillende zeeën uitlopen, respectievelijk de Atlantische Oceaan, de Golf van Biskaje en de Middellandse Zee.

   Dit zijn de winnaars

   Gefeliciteerd, Edwin Vermeulen en Petra Du Pont-Klaver, jullie gaan geheel verzorgd naar groen Spanje!

   Winnen op Woensdag

   Ron trakteert! Elke woensdag deelt Ron op Facebook weer een nieuwe winactie. Volg onze Facebook-pagina en doe mee!