Nederland boekingen vakantiehuizen Pasen RonReizen strand

NederlandAlles vol met Pasen

Wie nog wat leuks had willen bedenken voor Pasen moet snel zijn. Het overgrote deel van alle vakantiehuizen in ons land zit door het beperkte reizen ramvol, zien ze bij BungalowSpecials.

Nu het negatieve reisadvies van kracht blijft, is een vakantie in eigen land nog even de norm. Tijdens het aankomende Paasweekend is 75% van de vakantiehuizen in Nederland inmiddels volgeboekt, zo blijkt uit data van boekingsplatform BungalowSpecials. 

Nederland boekingen vakantiehuizen Pasen RonReizen

  Vakantiehuizen meivakantie

  En als je voor de meivakantie nog wat wilt, zul je ook snel moeten zijn. Ook voor die aankomende vakantie lopen de boekingen goed: zo is inmiddels 72% van de vakantiehuizen bezet. Het boekingsplatform ziet ook 32% meer boekingen voor de meivakantie ten opzichte van vorig jaar. Het verblijf per gast is gemiddeld langer, en de huizen die geboekt worden zijn groter en luxueuzer.

  Nederland boekingen vakantiehuizen Pasen RonReizen luxe huis
  • De geboekte huizen zijn groter en luxer...

  Steeds meer boekingen

  BungalowSpecials zag ook een stijgend aantal boekingen in het eerste kwartaal van dit jaar ten opzichte van hetzelfde kwartaal voor jaar. Zo werden er 16% meer vakantiehuizen geboekt dan in het eerste kwartaal van 2020. In vergelijking met het eerste kwartaal van 2019, bedroeg de stijging zelfs 24%. 

  Nederland boekingen vakantiehuizen Pasen RonReizen
   Meer over