Peru digitaal RonReizen shutterstock Peruanen

PeruPeru digitaal bij je thuis

Normaal gesproken reizen jaarlijks meer dan 36.000 Nederlanders af naar Peru, land van Alpaca’s, Pisco, koffie en superfoods. Net als voor vele andere bestemmingen geldt 2020 als een uitzondering. Reden voor PROMPERU, de Peruaanse commissie voor de bevordering van export en toerisme, om Peru online naar Nederland te brengen.

Onder de naam ‘Peru On Tour’ lanceert de organisatie een platform met alles wat Peru te bieden heeft op het gebied van reizen en producten. Met aantrekkelijke reispakketten en promoties zal het land interessant blijven als reisbestemming voor de Nederlandse toerist in het post-Covid tijdperk.

Peru digitaal RonReizen shutterstock Miraflores
  • Miraflores aan de kust.

Alles over Peru thuis

Op de website van Peru On Tour krijg je informatie over de belangrijkste bestemmingen zoals o.a. Arequipa, Cusco, Loreto, Madre de Dios, Puno. Met de beschrijvingen van highlights als Machu Picchu, Colca Canyon en Tambopata, waan je je al helemaal in Zuid-Amerika. Daarnaast worden meer dan twintig reispakketten aangeboden van een aantal gerenommeerde touroperators met veel speciale acties zoals kortingen, flexibel boeken en zelfs een reisverzekering.

Peru digitaal RonReizen Machu Picchu
  • Machu Picchu...

Verlotingen

Op de site vind je achtergrondinformatie over de producten waar het land om bekend staat zoals superfoods, Pisco, Cafés del Perú en alpacawol. Zo krijg je helemaal trek in een avontuurlijke reis naar het land met vele culturele, natuurlijke en gastronomische gezichten. Op de social media kanalen van Facebook en Instagram zullen Peruaanse producten worden verloot, dus hou deze goed in de gaten.

Peru digitaal RonReizen eten
  • Heerlijke gerechten uit Peru.
Peru digitaal RonReizen Solterito de Quinoa
  • Solterito de Quinoa...

In de bus

De naam ‘Peru On Tour’ ontleent zich aan een tourbus, waarmee PROMPERU in 2020 door het land zou trekken. In de bus kunnen voorbijgangers een virtuele tour naar en door Peru maken met 3D-animatie, proeverijen en demonstraties. De tour is door COVID-19 al een paar keer uitgesteld en de nieuwe tour staat voorlopig gepland voor maart 2021. Op de social media kanalen worden de data en locaties van de tour gecommuniceerd.

Peru digitaal RonReizen Titicaca meer
  • Het Titicaca-meer.
Peru digitaal RonReizen Papegaaien
  • Papegaaien in het Tambopata nationale park.

Info en weetje...

  • Het webplatform van Peru On Tour vind je hier en blijft online van december 2020 tot april 2021. 

    Wist je trouwens dat van die 36.000 Nederlanders die jaarlijks Peru bezoeken volgens het Foreign Tourist Profile 2019-onderzoek van PROMPERU die  Nederlandse toerist een gemiddeld verblijf van 23 nachten kent, de langste die door internationale toeristen in Peru is geregistreerd met een gemiddelde besteding van 1601 USD (per persoon)...

Meer over