VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl

Verenigde StatenSuper kortingen tijdens New York City Winter Outing

De grootste kostenpost tijdens een bezoek aan New York City is vaak een accommodatie. Om te besparen op deze kosten kondigt het toeristenbureau van The Big Apple de terugkeer van de NYC Hotel Week aan. Gecombineerd met andere kortingsactiviteiten kun je lekker voordelig naar New York deze winter. Lees er hier alles over.

Overigens dekt Hotel Week niet helemaal de lading, want de actie duurt juist van 3 januari tot 4 februari. Dan overnacht je in de stad tegen een gereduceerd tarief. Maak keuze uit een van de 150 deelnemende hotels en ontdek de metropool op een voordelige manier. Reserveren kan vanaf nu al via nyctourism.com/hotelweek.

VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl
  • Skyline Manhattan...

Veel meer kortingen! 

Maar dat is nog niet alles! De start van de NYC Hotel Week markeert namelijk ook de start van het NYC Winter Outing-programma. Een programma dat allerlei activiteiten combineert met bijzondere kortingen.  Zo is er de NYC Restaurant Week, de NYC Broadway Week en de NYC Must-See Week. Allemaal programma's die je de kans bieden om deze winter het beste van de vijf stadsdelen op een voordelige manier te ontdekken.

VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl
  • Iconisch: Times Square.

Wat houdt de Winter Outing in? 

Dit programma biedt niet alleen scherpe prijzen voor hotelovernachtingen, maar ook voordelige dinerdeals tijdens de Restaurant Week, 2-voor-1-tickets tijdens de Broadway Week en kortingen bij diverse attracties, musea en rondleidingen tijdens de Must-See Week. De Winter Outing vindt plaats van 16 januari tot 4 februari en reserveren voor de dinardeals, Broadway-tickers of attracties kan vanaf 9 januari via nyctourism.com.

VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl One World Observatory
  • Bezoek zeker het One World Observatory voor waanzinnige uitzichten.

Voordelig logeren

De Hotel Week leent zich perfect voor iedereen die de stad extra voordelig wil ontdekken in januari en februari. Twee voorbeeldjes van de vele, vele hotels waar je uit kunt kiezen: Ace Hotel Brooklyn. Een boetiekhotel aan de rand van het centrum van Brooklyn en het ideale startpunt van ieders reis door de diverse stadsdelen. Of ontdek tropische sferen in Margaritaville NYC aan Times Square. In deze rustige oase ontsnap je aan de hustle and bustle van de stad. 

VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl hotel
  • De lobby van het Ace Hotel in Brooklyn.
VS New York hotel week winter outing RonReizen.nl bar Margaritaville
  • De bar van Margaritaville op de 32ste verdieping.
Meer over