De gevolgen van het coronavirus zijn ongekend. Ook bij RonReizen volgen we het nieuws op de voet. En al kunnen we op dit moment nog niet altijd en overal reizen ‘als vanouds’, wegdromen kan altijd… Blijf gezond en doe op onze site reisinspiratie op!
FIER restaurant

NederlandZomerrestaurant ‘FIER. Smaakmeesters in de Mariënhof’ geopend

Wat is het toch fijn dat we weer lekker buiten de deur kunnen eten. Samen met familie en/of vrienden gezellig een hapje en een drankje nuttigen. Bij FIER wordt dit heel speciaal én groots aangepakt. Diverse topkoks zorgen ervoor dat je weer weet hoe fijn het is om als vanouds te uiteten!

Marco Blok (MEI), Kars van Wechem (De Saffraan), Barry Hamstra (restaurant Tollius) en Pépé Topper (The Bakery) halen in juli en augustus het beste in je boven. Sinds 1 juli kan er wekelijks vier smaakvullende avonden worden genoten van wisselende gerechtjes.

De Mariënhof
  • De Mariënhof.

FIER

‘Wij Amersfoort’, was het podium van Koningsdag 2019. En nu dat van de smaakmeesters dus. Dit is een heerlijke pop-up in Nederland en je mag het eigenlijk niet missen. De koks slaan de handen ineen en zijn gebrand om hun passie weer te delen met de bezoekers. Samen koken ze één menu, maar ze geven wekelijks bij toerbeurt leiding aan de keuken.

Pieter Aalbers Mariënhof
  • Pieter Aalbers van de Mariënhof.

Specialiteiten

Elke week is er een volledig nieuwe kaart. Er wordt in het zicht gekookt, wat het allemaal nóg spectaculairder maakt. Als je 10 weken komt, zul je tien keer anders eten. Naast al die topgerechten worden speciaal door Wijnhuis van Druiven geselecteerde wijnen geserveerd. Hierdoor ervaar je de ultieme wijn- en spijscombinaties. En dat allemaal vlot en op veilige afstand. Nog een interessant feitje: FIER heeft de nieuwste generatie chefs van Nederland in huis!

Meer over